Wesley Meijer bedacht zich geen moment toen zijn auto in brand vloog bij het tankstation langs de A28.
Volledig scherm
PREMIUM
Wesley Meijer bedacht zich geen moment toen zijn auto in brand vloog bij het tankstation langs de A28. © Stefan Verkerk / News United (Inzet: Wesley Meijer)

‘Held’ Wesley duwt brandende auto weg bij tankstation Wezep: ‘Dat ding moest hier weg’

videoDoor velen wordt hij deze morgen gezien als held. De 23-jarige vrachtwagenchauffeur Wesley Meijer uit het Groningse Musselkanaal blijft er zelf echter nuchter onder. Feit is dat hij waarschijnlijk een grote ramp bij Wezep heeft voorkomen.

 1. Burgemeester Heerde hoopt dat nieuw kabinet pas op plaats maakt met Lelystad Airport: ‘Nieuwe ronde, nieuwe kansen’
  PREMIUM

  Burgemees­ter Heerde hoopt dat nieuw kabinet pas op plaats maakt met Lelystad Airport: ‘Nieuwe ronde, nieuwe kansen’

  Burgemeester Jan Willem Wiggers van Heerde deed vorige maand een oproep aan de informateur om bij de vorming van het nieuwe kabinet een pas op de plaats te maken bij de ontwikkeling van Lelystad Airport. Hij deed dit namens de Veluwse gemeenten Elburg, Epe, Hattem, Heerde, Oldebroek en Voorst. Maar een reactie uit het Haagse blijft tot dusverre uit. Toch blijft de waarnemend burgervader hoopvol: ‘Nieuwe ronde, nieuwe kansen’.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Veluwe