Hendrikje Fikse-Van Loo zit in het midden, met naast haar mevrouw Van Egteren-Doornewaard (links) en mevrouw Tombal-Vredenburg. Boven, van links naar rechts: mevrouw Reezigt-Fransman, de heer en mevrouw Wessels, en de heer en mevrouw Van de Wetering.
Volledig scherm
PREMIUM
Hendrikje Fikse-Van Loo zit in het midden, met naast haar mevrouw Van Egteren-Doornewaard (links) en mevrouw Tombal-Vredenburg. Boven, van links naar rechts: mevrouw Reezigt-Fransman, de heer en mevrouw Wessels, en de heer en mevrouw Van de Wetering. © Omnia Wonen

Hendrikje Fikse (90) huurt al 61 jaar dezelfde woning in Oldebroek

Al 61 jaar huurt Hendrikje Fikse-Van Loo dezelfde woning in Oldebroek. Ze is daarmee een van huurders van Omnia Wonen die het langst in dezelfde woning woont. Als beloning mag ze nu een maandje gratis wonen.

  1. Flevoland past maatregelen bij probleembrug aan; Elburg blijft druk uitoefenen voor permanente oplossing
    PREMIUM
    probleembrug

    Flevoland past maatrege­len bij probleem­brug aan; Elburg blijft druk uitoefenen voor permanente oplossing

    De provincie Flevoland heeft maatregelen getroffen om de chaos door de werkzaamheden aan de Elburgerbrug tegen te gaan. Zo worden er meer verkeersregelaars ingezet en worden de verkeerslichten bij grote drukte uitgezet. Doordat het verkeer vanaf vandaag met hogere snelheid over de brug kan, hoopt ze bovendien dat de doorstroming verbetert. Maar voor Elburg is dat allemaal niet goed genoeg. Daar eisen ze een permanente oplossing.

Veluwe