Volledig scherm
Industrieterrein H2O langs de A-28. © Henri van der Beek

Jan Bakker naar bedrijventerrein H2O

HATTEMERBROEK/OLDEBROEK - Transportbedrijf Jan Bakker verruilt Oldebroek voor bedrijventerrein H2O. Jan Bakker koopt een lap grond van zo’n 65.000 vierkante meter en brengt alle onderdelen van het bedrijf onder in Hattemerbroek. „We zijn een echt Oldebroeks bedrijf en willen niet verhuizen naar een andere plaats of een andere provincie”, zegt financieel directeur Henk van de Vosse. „Het is een logische keuze.”

Op H2O bouwt het bedrijf een hoofdkantoor en faciliteiten voor het wagenpark, zoals een garage en truckwasplaats. Ook kunnen vrachtwagens van andere bedrijven bij Jan Bakker worden neergezet. Tevens zijn er plannen voor een restaurant, maar die hebben nog geen prioriteit. „Eerst moet de nieuwe afslag op de A28 klaar zijn dan kijken we naar het restaurant”, zegt Van de Vosse.
Die toekomstige afslag is overigens een belangrijke reden om voor H2O te kiezen, laat hij weten. „Die is van essentieel belang voor een veilige en snelle ontsluiting.”
Jan Bakker, opgericht in 1985, krijgt een zichtlocatie aan de A28 en A50, naast het pand van Consmema. Volgens Van de Vosse is het de bedoeling dat de bouw begon 2017 al van start gaat. Hij hoopt dat Jan Bakker aan het eind van het jaar kan verhuizen.

Veluwe