Hoog bezoek voor Jesse Mulder uit Oldebroek: burgemeester Tanja Haseloop komt langs omdat hij 50.000 mobiele telefoons heeft ingezameld. De opbrengst gaat naar Stichting Opkikker.
Volledig scherm
Hoog bezoek voor Jesse Mulder uit Oldebroek: burgemeester Tanja Haseloop komt langs omdat hij 50.000 mobiele telefoons heeft ingezameld. De opbrengst gaat naar Stichting Opkikker. © Thérèse Mulder

Jesse (17) uit Oldebroek ontvangt 50.000ste mobieltje, maar hij heeft al weer een nieuw doel

Een dikke ‘yes!’ voor Jesse Mulder. Zijn missie om 50.000 mobiele telefoons te verzamelen is geslaagd. De 17-jarige Oldebroeker weet echter niet van ophouden en gaat nu voor het dubbele aantal.  

  1. Man uit Wezep pakte wapenstok af van agent die waarschuwingsschot loste: ‘Hij had helemaal niet mogen slaan’
    PREMIUM
    VIDEO

    Man uit Wezep pakte wapenstok af van agent die waarschu­wings­schot loste: ‘Hij had helemaal niet mogen slaan’

    De 34-jarige J.W. uit Wezep wilde slechts op ‘rustige toon’ een agent kapittelen die hem met een wapenstok had geslagen. Het was alleen misschien net even niet het juiste moment onder de juiste omstandigheden. De agent voelde zich in de nacht van 1 januari dit jaar in Wapenveld belaagd en bedreigd door een groep jongeren, die hij in zijn eentje moest trotseren. Hij zag zich ten slotte genoodzaakt een waarschuwingsschot te lossen.

Veluwe