Man (34) uit Hattemerbroek zet boel op stelten in Hattem en Kamperveen en wordt opgepakt door arrestatieteam

VIDEOEen 34-jarige man uit Hattemerbroek is gisteravond door het arrestatieteam van de politie ingerekend. De man had eerder op de dag de boel flink op stelten gezet in Hattem en Kamperveen. 

 1. Ouders overleden Gerjan uit Wezep ‘erg emotioneel’ door verbod op drug 3-MMC: ‘Onze brief had een groot aandeel’
  PREMIUM

  Ouders overleden Gerjan uit Wezep ‘erg emotioneel’ door verbod op drug 3-MMC: ‘Onze brief had een groot aandeel’

  Gerrit en Bea van ’t Hul uit Wezep streden maandenlang voor een verbod op de nieuwe designerdrug 3-MMC, ook wel bekend als ‘Poes’ of ‘Miauw Miauw’. Hun zoon Gerjan (26) besloot na gebruik van deze drug zelfmoord te plegen in oktober 2020. Staatssecretaris Paul Blokhuis van VWS en minister Grapperhaus namen vanmorgen het verbod op deze drug in de Opiumwet op. Gerrit van ’t Hul: ,,Dit mag niemand meer overkomen.”
 2. Vrijwilligers sporen met drone acht reekalfjes op bij Oldebroek voordat maaimachine ze vermorzelt
  PREMIUM

  Vrijwilli­gers sporen met drone acht reekalfjes op bij Oldebroek voordat maaimachi­ne ze vermorzelt

  Acht reekalfjes zijn begin deze week in Oldebroek gered van een nare dood door een maaimachine. Vrijwilligers van de Wildbeheereenheid (WBE) en de Weidevogelvereniging zetten dit jaar voor het eerst een drone met warmtebeeldcamera in om de pasgeboren reeën op te sporen, voordat de boer er met zijn maaimachine overheen zou rijden. Lennard van de Weg is voorzitter van de Wildbeheereenheid Oldebroek/ Oosterwolde en legt uit.

Veluwe