Volledig scherm
© ANP XTRA

Man uit Wezep ernstig mishandeld in eigen woning

Een bewoner van de Koolzaadakker in Wezep is gisteravond ernstig mishandeld door vier personen. Dat blijkt uit een Facebookbericht van de politie Elburg-Oldebroek. De hoofdbewoner van het pand werd volgens het bericht meerdere keren geschopt en geslagen.

De overval op de man vond gisteravond 22.15 en 22.45 uur plaats in een woning aan de Koolzaadakker. Wat de aanleiding voor de mishandeling was maakt de politie niet bekend. En ook niet of er sprake was van een beroving. Wel is duidelijk dat de verdachten er vandoor gegaan zijn. De politie zoekt nu naar mogelijke getuigen die in de omgeving van die straat vannacht iets verdachts hebben gezien. 

  1. Oud-marathonkampioen René Ruitenberg uit Oldebroek is het schaatsen zat, behalve als het voor zijn eigen goede doel is
    PREMIUM

    Oud-marathon­kam­pi­oen René Ruitenberg uit Oldebroek is het schaatsen zat, behalve als het voor zijn eigen goede doel is

    Voormalig marathonschaatser René Ruitenberg uit Wezep reist volgende week weer naar de Weissensee. Het is voor de vijfde keer dat een groep schaatsers daar 200 kilometer over het ijs glijdt om geld in te zamelen voor zijn goede doel: het René Kids Centre in Namibië. De voormalig Nederlands kampioen marathonschaatsen en nummer dertien van de laatste Elfstedentocht (1997) schaatst zelf niet mee. Ruitenberg (49) voetbalt tegenwoordig, als spits van ESC 7.

Veluwe