C.J. uit Wezep met rechts van hem advocaat Alwin Maarsingh.
Volledig scherm
PREMIUM
C.J. uit Wezep met rechts van hem advocaat Alwin Maarsingh. © Felix Guérain

Man uit Wezep steekt als een malle op zijn (ex-)vrouw in: 'Ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven’

Wat bezielde C.J. uit Wezep toen hij zondagavond 4 december als een malle op zijn (ex-)vrouw in begon te steken? Dat zou hij zelf ook wel willen weten. ,,Ik krijg niet door waarom ik het heb gedaan.’’

4 reacties

 • wim koelewijn

  6 dagen geleden
  Wat mij betreft doet hij met de kreet "ik weet niet waarom ik het heb gedaan", zichzelf de das om...houdt gewoonweg in dat hij volledig ontoerekenbaar is gezien de kreet die hij zelf uitte......
 • Hildegard Tummers

  2 weken geleden
  Triest wat vechtscheidingen kunnen doen. Als een vechtscheiding dreigt moet er al ingegrepen worden om dit te voorkomen. Desnoods kinderen uit huis als ouders er niet uitkomen.
 • Hans van Dijk

  2 weken geleden
  Hij moet als een malle voorgoed achter de tralies. En nooit meer op vrije voeten. Op water en brood. Geen 3 gangen menu, en TV op kamer aub!
 • J. Lubbers

  2 weken geleden
  Ik zeg Taakstraf. Weer een gruwelijk daad. Maar, de dader is zielig en snapt er niks van. Het is wel een beetje de trend in Nederland. Flik, wat je wil, het liefs zo gruwelijk mogelijk. Ga achteraf huilen. Dan krijg je een Taakstraf straf. Ben benieuwd wat zijn straf wordt.
 1. Impact van coronaperiode op jongeren is groot: ‘Blijkbaar niet zo makkelijk het leven zo weer op te pakken’
  PREMIUM
  15

  Impact van coronaperi­o­de op jongeren is groot: ‘Blijkbaar niet zo makkelijk het leven zo weer op te pakken’

  Meer dan de helft van jongvolwassenen in de GGD-regio’s IJsselland en Flevoland ervaart psychische klachten. Velen zijn eenzaam en hebben suïcidale gedachten. Tessa Overmars, onderzoeker publieke gezondheid bij de GGD IJsselland: ,,We zijn twee jaar verder nadat we de eerste effecten zagen van corona en eigenlijk is er niet zoveel veranderd. Dat baart zorgen.”
  Zwolle