Eefke Wolf verdween bij het tehuis Bloemensteijn in Hattem.
Volledig scherm
PREMIUM
Eefke Wolf verdween bij het tehuis Bloemensteijn in Hattem. © De Stentor/eigen foto

Mysterieu­ze verdwij­ning Eefke (25) op de Veluwe: 6 nieuwe tips bij politie na podcast

met podcastHet coldcaseteam van de politie Oost-Nederland heeft zes nieuwe tips gekregen in de zaak rondom de in 1983 spoorloos verdwenen Eefke Wolf (destijds 25 jaar) uit Wezep. De tips kwamen binnen dankzij de podcast ‘Eefke, in rook opgegaan’ van de Stentor. Komt de zaak nu in een stroomversnelling? Dat blijkt nog niet zo eenvoudig.

3 reacties

 • Henk van de Werfhorst

  2 maanden geleden
  Wij hebben deze postcasts allemaal afgeluisterd. Ik dacht dat er nu een nieuwe op zou staan.ik hoop dat deze zaak alsnog opgelost wordt.
 • henk kuil

  2 maanden geleden
  gelijk onderzoeken die tips en er niet mee wachten dit heet gewoon werken politie
 • wim koelewijn

  2 maanden geleden
  Als ik dit soort zaken lees..en de actie-s- die ondernomen worden hoop ik dat hoe vervelend het resultaat ook zal/kan zijn, er heel spoedig duidelijkheid komt...sterkte !
 1. Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoegde suiker kan wel 99 suikerklontjes schelen
  PREMIUM

  Hoeveel zoet eet jij? Een week geen toegevoeg­de suiker kan wel 99 suiker­klont­jes schelen

  In koekjes, chocolade en frisdrank, maar ook in pastasaus: toegevoegde suiker zit in meer producten dan je zou verwachten. Zo eten we onbewust (veel) meer suiker dan we zelf inschatten. Met de Nationale Suiker Challenge (5 t/m 11 juni) daagt het Diabetes Fonds alle Nederlanders uit om een week lang geen toegevoegde suikers te eten. Hoe pak je dat aan, en hoe houd je dat als echte zoetekauw vol?
 2. Onderzoek naar mysterieuze koeiensterfte bij boer Jaap langs mogelijk vervuilde dijk: ‘Eindelijk wat druk’
  PREMIUM
  4

  Onderzoek naar mysterieu­ze koeien­sterf­te bij boer Jaap langs mogelijk vervuilde dijk: ‘Eindelijk wat druk’

  Een nieuw hoofdstuk rond de mysterieuze dood van 23 koeien op de veehouderij van boer Jaap Bos in Noordeinde. De provincie Overijssel laat onderzoeken of de koeiensterfte te maken heeft met mogelijk vervuilde grond in de dijken van Het Reevediep. ,,Er komt eindelijk een keer wat druk op”, zegt Bos over de nieuwe stap. Maar het had wat hem betreft ook veel eerder gekund.
  Noordeinde