Na een gek geurtje slaan de vlammen uit de auto van Marra: 'Ik was bang dat hij zou ontploffen’

met videoJe auto letterlijk in vlammen zien opgaan. Dat overkwam de 41-jarige Marra Mensink uit 't Loo vanmorgen. Wat begon met een gek geurtje, groeide uit tot een vlammenzee waarbij de auto volledig in de as werd gelegd. Marra wist met haar doodsbange hond Sarai snel te ontkomen. Zelf is ze vooral opgelucht. ,,Ik was bang dat hij zou ontploffen.’’

4 reacties

 • H. Meestens

  4 maanden geleden
  @Henk de Beuze, dat zou mij niet verbazen. Een oudere auto, E10 vreet benzineleidingen op, lost pakkingen op. E5 of te wel Superbenzine is het alternatief, maar wel veel duurder na de prijsverlaging van E10, euro loodvrij. Toch tank ik met mijn oude auto Super 98 E5!
 • J. Zoetbrood

  4 maanden geleden
  Ja Henk E10 maar daar wil niemand van horen.....want het is goedkoper. Bij de ADAC is dit allang bekent super 98 E5 ( bij de grote merken E 0) is ook veel beter voor auto , en milieu. Duitsland ( die grünen) wil de komende jaren E10 uitfaseren Er wordt te veel voedsel gebruikt voor de productie van E10 en de verbranding is minder efficiënt (energie dichtheid) en daarom 3 % minder zuinig.
 • Johannes van Dijk

  4 maanden geleden
  De kans dat de auto bij een brand ontploft, is afhankelijk van; hoe vol je tank nog is. Het is goed om zo snel mogelijk, ruim afstand van het voertuig te nemen bij brand.
 • Henk de Beuze

  4 maanden geleden
  Weer een gevalletje E10 brandstof ?