Het dak van zwembad De Veldkamp in Wezep is in beeld voor bijna 300 zonnepanelen. En wat als het bad onverhoopt toch moet sluiten? ,,Die kans is nihil, maar dan verkopen we ze'', zegt wethouder Bob Bergkamp.
Volledig scherm
PREMIUM
Het dak van zwembad De Veldkamp in Wezep is in beeld voor bijna 300 zonnepanelen. En wat als het bad onverhoopt toch moet sluiten? ,,Die kans is nihil, maar dan verkopen we ze'', zegt wethouder Bob Bergkamp. © Henri van der Beek

Noodlijdend zwembad in Wezep krijgt voor bijna een ton aan zonnepanelen op het dak

Het dak van zwembad De Veldkamp in Wezep is in beeld om voor 90.000 euro aan zonnepanelen op te leggen. Hoe slim is dat, aangezien het voortbestaan van het bad ter discussie staat? Heel slim, vindt wethouder Bob Bergkamp van Oldebroek. Hij heeft er alle vertrouwen in dat de zwemvoorziening behouden blijft. En hij ziet in dit dak de laatste kans om zonnepanelen op een gemeentelijke gebouw te plaatsen.

0 reacties

 1. Wethouder in verlegenheid na commotie over flexwoningen in gemeente Oldebroek
  PREMIUM
  2

  Wethouder in verlegen­heid na commotie over flexwonin­gen in gemeente Oldebroek

  De ophef over aangekondigde ‘flexwoningen’ in de gemeente Oldebroek, brengt wethouder Ben Engberts (SGP) zwaar in verlegenheid. Tegenover de gemeenteraad ging hij gisteravond door het stof voor gebrekkige communicatie. Na klachten over de mate van ‘draagvlak’ die er volgens de gemeente is, kwam hij bovendien met een ontboezeming: de gemeente had het draagvlak gemeld waarvan ze zelf ‘verwacht’ dat het er is.
 2. Baby van Diane overleed in armen van haar man, nu bieden bijzondere foto's troost: ‘Hij blijft altijd bij me’
  PREMIUM
  1

  Baby van Diane overleed in armen van haar man, nu bieden bijzondere foto's troost: ‘Hij blijft altijd bij me’

  De foto’s betekenen veel voor Diane de Ru uit Apeldoorn. Ze bieden troost en een herinnering aan haar overleden zoontje Mees. Dat gevoel kent Hans Krudde uit Putten. Ook hij moest zijn zoontje laten gaan. Hij fotografeert voor de stichting Make a Memory. ,,Ik stond er niet bij stil dat een zwangerschap kan misgaan, laat staan dat er een stichting is die overleden baby’s fotografeert.”

Veluwe