Tom de Nooijer (links) en Eljakim Doorneweerd werden beiden gekozen in de raad van Oldebroek. De Nooijer werd gisteravond beëdigd: hij moest wachten tot zijn 18e verjaardag.
Volledig scherm
Tom de Nooijer (links) en Eljakim Doorneweerd werden beiden gekozen in de raad van Oldebroek. De Nooijer werd gisteravond beëdigd: hij moest wachten tot zijn 18e verjaardag. © Vakfoto Van Der Beek

Oldebroek heeft met Tom het allerjongste raadslid van Nederland

De op 5 april achttien jaar geworden Tom de Nooijer ontving gisteravond een verlaat verjaardagscadeau. Hij werd beëdigd tot raadslid van de gemeente Oldebroek.

  1. Nieuwe podcast over mysteries Het Ronde Huis in Nunspeet
    trailer

    Nieuwe podcast over mysteries Het Ronde Huis in Nunspeet

    Occultisme, kindermoorden, orgies met hooggeplaatste lieden; de complotten die over het Ronde Huis in Nunspeet gaan zijn even fascinerend als krankzinnig. In de nieuwe podcastserie van de Stentor gaat verslaggever Emma Somsen op zoek naar alle verhalen, en probeert ze antwoord te geven op de vraag waarom complotdenkers over de hele wereld zich hierin vastbijten. Podcast Het Ronde Huis is te beluisteren vanaf 26 december via onder andere de site van de Stentor en Spotify. Met hier alvast de trailer!

Veluwe