De kern Oldebroek heeft slechts één plek waar veilig kan worden overgestoken. Als het aan de inwoners ligt mogen er nog wel wat zebrapaden bijkomen.
Volledig scherm
PREMIUM
De kern Oldebroek heeft slechts één plek waar veilig kan worden overgestoken. Als het aan de inwoners ligt mogen er nog wel wat zebrapaden bijkomen. © Henri van der Beek

Oldebroek weet wel raad met gevaarlijke weg: met deze drie maatregelen zijn de problemen verdwenen

Te druk, gevaarlijk oversteken, veel groot vracht- en landbouwverkeer, lastig de weg op komen en te hoge snelheid. Dat vinden inwoners van Oldebroek dé knelpunten van de Zuiderzeestraatweg. Los die problemen op en de weg zou een stuk veiliger zijn, blijkt uit reacties op de enquête die vorig jaar oktober door de gemeente werd gehouden. 

0 reacties

 1. Dit museum in 't Harde brengt oorlog dichtbij: ‘In een houwitser zitten vinden kinderen prachtig’
  PREMIUM
  Met video
  1

  Dit museum in 't Harde brengt oorlog dichtbij: ‘In een houwitser zitten vinden kinderen prachtig’

  Ze hebben er al zeventig, maar nog een paar erbij is wenselijk. Vrijwilligers zijn de spil van het Nederlands Artillerie Museum in ’t Harde. Het wordt erdoor gedreven, ontwikkeld en gedragen. En kennelijk doen ze dat heel goed, want jaarlijks passeren zo’n 10.000 bezoekers de defensiepoort voor een bezoek. Het geheim: ‘vernieuwen, want anders raakt men er op uitgekeken’.

Veluwe