Pinpasdief betaalt met bij station Wezep verloren pas

De politie in Wezep zoekt een jongen die deze zomer met een door een ander verloren pinpas contactloos betaalt bij verschillende winkels. Burgernet verspreidt de beelden, waarop de verdachte duidelijk herkenbaar is, via Facebook.

 1. Vastgoedbaas Harry Frens wil geen ellende binnenhalen op zijn Parc de Zwijger in Wezep maar heeft nog voldoende plek voor ‘hele goedkope woninkjes’
  PREMIUM

  Vastgoed­baas Harry Frens wil geen ellende binnenha­len op zijn Parc de Zwijger in Wezep maar heeft nog voldoende plek voor ‘hele goedkope woninkjes’

  De bouwwerkzaamheden bij het voormalige kazernecomplex Parc de Zwijger in Wezep hebben niets te maken met de plannen voor huisvesting van ‘kwetsbare doelgroepen’. Hoewel eigenaar en vastgoedbaas Harry Frens hiervoor wel ‘voldoende ruimte’ op het complex heeft, zijn de bouwvakkers nu eerst nog druk met de oplevering van dertien huurappartementen.
 2. Softijs soap in Oldebroek eindigt met teleurstelling voor Marieke, maar ook met een hoopvolle blik vooruit
  PREMIUM
  Poll

  Softijs soap in Oldebroek eindigt met teleurstel­ling voor Marieke, maar ook met een hoopvolle blik vooruit

  De softijs-soap in Oldebroek is voor dit seizoen ten einde. Wel wordt nagedacht over het script hoe het volgend jaar verder moet met de ijskraam van Marieke van der Linde uit Elburg. Zij maakte bezwaar tegen het intrekken van de standplaatsvergunning op het Lambertusplein. De bezwarencommissie ging met haar mee, maar burgemeester en wethouders zagen in het advies geen reden om terug te komen op het eerder genomen besluit.
 1. Ravage in ondergespoten huis in Kampen, echtpaar tot na kerst elders
  Play

  Ravage in ondergespo­ten huis in Kampen, echtpaar tot na kerst elders

 2. Lichaam gevonden in de IJssel bij Deventer
  Play

  Lichaam gevonden in de IJssel bij Deventer

Veluwe