Voordat Rembrandt aan zijn Blijmakers-actie begon, was tekenen niet echt zijn hobby. Inmiddels wel en is hij blij met de mooie kleurpotloden die hij voor Sinterklaas kreeg.
Volledig scherm
PREMIUM
Voordat Rembrandt aan zijn Blijmakers-actie begon, was tekenen niet echt zijn hobby. Inmiddels wel en is hij blij met de mooie kleurpotloden die hij voor Sinterklaas kreeg. © Henri van der Beek

Rembrandt (10) uit Wezep gaat met zijn ‘blijmakende’ tekeningen de strijd aan voor Zapp Award en landelijke roem

Nog even en dan is Rembrandt Seuters (10) uit Wezep een bekende Nederlander. Op lokaal niveau stond hij al in de schijnwerpers met zijn Blijmakers, tekeningen die mensen in de coronatijd wat moeten opvrolijken. Hij kreeg er van de gemeente Oldebroek zelfs de Helden Award voor. Nu is hij ook nog eens genomineerd voor de Veer-in-je-reet Award van kinderzender Zapp

 1. Kringloop in Oldebroek gooit de wintervoorraad eruit met een ‘buitenverkoop’: ,,Na de dooi komt het terug, maar dan hebben we er wel aan verdiend”
  PREMIUM
  VIDEO

  Kringloop in Oldebroek gooit de wintervoor­raad eruit met een ‘buitenver­koop’: ,,Na de dooi komt het terug, maar dan hebben we er wel aan verdiend”

  Wintervoorraad zat. Dus gaat bij Kringloopcentrum Oldebroek & Oosterwolde deze dagen het rolluik omhoog en kunnen mensen schaatsen, sneeuwkettingen, ski’s en zelfs strooizout kopen. De sleetjes en moonboots waren na een half uurtje al uitverkocht. ,,Er is behoefte aan deze spullen en wij hebben genoeg”, is de gedachte van de vrijwilligers.
 1. Harde klap: motorblok vliegt uit auto, bestuurder zwaargewond
  Play

  Harde klap: motorblok vliegt uit auto, bestuurder zwaarge­wond

 2. Meghan in interview met Oprah: 'Ik wilde niet meer leven'
  Play

  Meghan in interview met Oprah: 'Ik wilde niet meer leven'

Veluwe