Trude van Olst serveert een drankje aan haar compagnon Anniek Schunselaar. De twee organiseren een autotour langs verschillende Noordveluwse restaurants, waarbij het eten vanuit een drivethru bij de deelnemers in de auto komt.
Volledig scherm
PREMIUM
Trude van Olst serveert een drankje aan haar compagnon Anniek Schunselaar. De twee organiseren een autotour langs verschillende Noordveluwse restaurants, waarbij het eten vanuit een drivethru bij de deelnemers in de auto komt. © Bram van de Biezen

Smikkelen in de auto bij Noord-Veluwse restaurants tijdens culinaire rit van Wij Samen uit Wezep

Horeca op slot en strenge coronaregels. Maar wat kan er wél? Op die vraag heeft Anniek Schunselaar (27) uit Wezep met haar compagnon Trude van Olst (24) uit Genemuiden het antwoord gevonden. Een autotour langs diverse restaurants op de Noord-Veluwe om met een gevulde maag weer terug te keren bij de finish. Met hun cateringbedrijf Wij Samen maken ze het op 8 en 9 januari werkelijkheid. Anniek vertrouwt nu al op een succes. 

 1. Kringloop in Oldebroek gooit de wintervoorraad eruit met een ‘buitenverkoop’: ,,Na de dooi komt het terug, maar dan hebben we er wel aan verdiend”
  PREMIUM
  VIDEO

  Kringloop in Oldebroek gooit de wintervoor­raad eruit met een ‘buitenver­koop’: ,,Na de dooi komt het terug, maar dan hebben we er wel aan verdiend”

  Wintervoorraad zat. Dus gaat bij Kringloopcentrum Oldebroek & Oosterwolde deze dagen het rolluik omhoog en kunnen mensen schaatsen, sneeuwkettingen, ski’s en zelfs strooizout kopen. De sleetjes en moonboots waren na een half uurtje al uitverkocht. ,,Er is behoefte aan deze spullen en wij hebben genoeg”, is de gedachte van de vrijwilligers.
 1. Tweehonderd doodskisten met lichamen vallen in zee na instorten klif
  Play

  Tweehon­derd doodskis­ten met lichamen vallen in zee na instorten klif

 2. de Stentor Nieuws Update: Arbeidsmigranten massaal illegaal getest en Baudet bezoekt Harderwijk
  Play

  de Stentor Nieuws Update: Arbeidsmi­gran­ten illegaal getest en bezoek Baudet volgens regels

  24 februari

Veluwe