Tien jaar is erover gepraat, maar nu wordt er daadwerkelijk gewerkt aan kunstgras voor de korfballers van Rood-Wit in Wezep

VIDEONa tien jaar soebatten en debatteren is dinsdagmiddag eindelijk een begin gemaakt met de verhuizing van korfbalclub Rood-Wit naar de Erica Terpstra-hal in Wezep. Voorzitter Wim Jansen zag tot zijn tevredenheid hoe de wethouder symbolisch in een graafmachine stapte, op de plek waar volgend jaar de eerste wedstrijden worden gespeeld.

Eigenlijk had voorzitter Jansen zelf in de graafmachine moeten kruipen voor de starthandeling. Al die jaren heeft hij zich moeten inhouden en als het over de mogelijke verhuizing naar de Erica Terpstra-hal ging, liep hij steevast op eieren. Om maar niemand op het gemeentekantoor in Oldebroek tegen het hoofd te stoten. Want bij Rood-Wit wisten ze ook wel dat ze het niet op eigen kracht konden.

  1. Proef voor meer inentingen Noord Veluwe: Vaccinatie gemist? Haal hem dan alsnog!

    Proef voor meer inentingen Noord Veluwe: Vaccinatie gemist? Haal hem dan alsnog!

    Je vaccinatie halen die je beschermt tegen infectieziekten? Dat kan je maar beter wél doen. Hoewel stafarts jeugdgezondheid Marjolein van der Laan van GGD Noord- en Oost-Gelderland ieders keuze respecteert, hoopt ze toch de vaccinatiegraad in haar werkgebied te verhogen. Een proef in zes gemeenten op de Noord Veluwe is een van de maatregelen. Van der Laan: ,,Alle jongeren die zijn opgeroepen voor de meningokokkenvaccinatie, krijgen de mogelijkheid andere gemiste vaccinaties alsnog te krijgen.”

Veluwe