Volledig scherm
Ongeval in Oldebroek © Stefan Verkerk

Video | Zwaar ongeval met taxi in Oldebroek

OLDEBROEK - Een taxi zonder passagiers raakte de wand van een bruggetje zo hard, dat de auto over de sloot heen schoot en op de kop in een weiland belandde bij Oldebroek. Een vrouw op een fiets zag het wrak rond half 6 in het weiland liggen en belde de hulpdiensten. Deze wisten de bestuurder uit de auto te bevrijden. De automobilist is naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn verwondingen is nog niets bekend.

Het ongeval gebeurde zondagochtend op de Oosterweg, de taxichauffeur reed met een lege taxi richting de Zuiderzeestraatweg. Ter hoogte van een flauwe bocht reed hij recht door, raakte de reling van de brug over de Heigraaf en klapte vol op de wal. De auto is vervolgens over de kop geslagen, is met (vermoedelijk) de neus in de grond geklapt en vervolgens op de kop tot stilstand gekomen in het weiland. Het is onbekend hoe laat het ongeval plaatsvond en hoelang de automobilist bekneld heeft gezeten in zijn auto, voor de fietsende vrouw hem ontdekte.

Reageren? online@destentor.nl

[Website] http://www.stefanverkerk.nl [Twitter] http://www.twitter.com/stefanuzz [Facebook] http://www.facebook.com/stefanverkerknieuws

Veluwe