Het afsteken van vuurwerk, en ook rookbommen en fakkels, is voortaan verboden bij wedstrijden van WHC. Ook gezichtsbedekkende kleding, als bivakmutsen of helmen, dragen mag niet meer. Tijdens de beslissingswedstrijd WHC-Nieuwenhoorn gebeurde dat nog wél.
Volledig scherm
PREMIUM
Het afsteken van vuurwerk, en ook rookbommen en fakkels, is voortaan verboden bij wedstrijden van WHC. Ook gezichtsbedekkende kleding, als bivakmutsen of helmen, dragen mag niet meer. Tijdens de beslissingswedstrijd WHC-Nieuwenhoorn gebeurde dat nog wél. © Han Balk

Voetbalclub WHC uit Wezep scherpt regels aan na ongeregeldheden: bivakmuts in de ban

VideoVuurwerk, rookbommen of fakkels afsteken is verboden en ook het dragen van bivakmutsen of helmen mag niet meer. Voetbalvereniging WHC uit Wezep trekt de teugels voor bezoekers van een wedstrijd stevig aan. Het bestuur van de club doet dat na ongeregeldheden bij de beslissingswedstrijd eind juni, in Rosmalen.

0 reacties

 1. Einde aan negentig jaar familiebedrijf in de vestingstad Elburg: ‘Alles hier ademt historie’
  PREMIUM
  Met video
  3

  Einde aan negentig jaar familiebe­drijf in de vesting­stad Elburg: ‘Alles hier ademt historie’

  Nuchter. Met dat woord zijn Willy en Bert Groot Karsijn misschien wel het beste te omschrijven. Deze zaterdag sloten de deuren van hun groente- en fruitwinkel in de vesting van Elburg voor het laatst. Nee, de tranen zullen niet vloeien. Zo zijn ze niet, zeggen ze. Of toch? ,,Ik was laatst aan het zoeken tussen oude paperassen op zolder met mijn zoon en toen hield ik het niet droog.”