Volledig scherm
PREMIUM
Bijschrift © Henri van der Beek

Zoektocht naar nieuwe voorzitter duurt voort bij voetbalclub WHC in Wezep

Voetbalclub WHC in Wezep blijft zoeken naar een nieuwe voorzitter. Een opvolger van tussenpaus Henri van Beek heeft zich nog niet gemeld. Na de zomerse heibel is de rust weer binnen de vereniging, wordt vrijdag gemeld tijdens de algemene ledenvergadering.

,,Helaas is er nog geen nieuwe voorzitter’’, zegt secretaris Raymond Hooft. ,,Het gaat hartstikke goed met Henri. Maar je zou denken dat zich in de afgelopen maanden een aantal kandidaten zou melden. Maar nee... Leden zijn blij dat hij op die plek zit.”

  1. Proef voor meer inentingen Noord Veluwe: Vaccinatie gemist? Haal hem dan alsnog!

    Proef voor meer inentingen Noord Veluwe: Vaccinatie gemist? Haal hem dan alsnog!

    Je vaccinatie halen die je beschermt tegen infectieziekten? Dat kan je maar beter wél doen. Hoewel stafarts jeugdgezondheid Marjolein van der Laan van GGD Noord- en Oost-Gelderland ieders keuze respecteert, hoopt ze toch de vaccinatiegraad in haar werkgebied te verhogen. Een proef in zes gemeenten op de Noord Veluwe is een van de maatregelen. Van der Laan: ,,Alle jongeren die zijn opgeroepen voor de meningokokkenvaccinatie, krijgen de mogelijkheid andere gemiste vaccinaties alsnog te krijgen.”

Veluwe