Volledig scherm
Eigenaar Erik Mostert van Qvatro Interieurmakers op H2O. © eigen foto

Zwols interieurbedrijf verhuist naar bedrijventerrein H2O in Hattemerbroek

Qvatro Interieurmakers uit Zwolle verhuist in de loop van volgend jaar naar bedrijventerrein H2O in Hattemerbroek. Het bedrijf van Hattemer Erik Mostert heeft een kavel gekocht aan de Warmtekrachtstraat.

Groei is niet de belangrijkste reden voor de interieurbouwer om te verhuizen naar het bedrijventerrein bij Hattemerbroek. In het nieuw te bouwen pand is er volgens Mostert meer ruimte om efficiënt te produceren. Het bedrijf houdt zich al meer dan tien jaar bezig met ontwerpen, produceren en realiseren van kasten en keukens.

Qvatro heeft een kavel van ruim 1250 vierkante meter gekocht aan de Warmtekrachtstraat. Het bedrijf heeft particulieren en bedrijven als klant en biedt standaardoplossingen en maatwerk.

Goede kant op met H2O

Na jaren van tegenslag gaat het nu weer de goede kant op met Bedrijventerrein H2O. Directeur Piet Tulner vertelde eerder dit jaar aan deze krant dat op het plandeel Oldebroek iets meer dan de helft van de 33 hectare is verkocht. Het moment dat de bv zwarte cijfers gaat schrijven, komt volgens hem steeds dichterbij.

Veluwe