Volledig scherm
PREMIUM
Arianne Wennekes met haar man Maurice en zoontje Julian. © Gerard Vrakking

Arianne schrijft openhartig over liefde en loslaten van baby Aimée

Altijd als Arianne Wennekes vertelt over de nacht waarin Maurice en zij hun dochtertje Aimée verloren, komen lach en traan op haar gezicht tezamen. Na een blij en tevreden leven van amper vier weken, stierf hun lieve meisje tussen hen in. Openhartig vertelt zij over liefde en loslaten in haar boek Zwarte roze wolk, dat gisteravond officieel werd gepresenteerd in haar woonplaats Wijhe.

Arianne vat als jong meisje in Elspeet al liefde op voor schrijven, maar al haar schriftjes gaan door de papierversnipperaar. Wanneer ze in verwachting raakt van haar tweede kindje en opnieuw last krijgt van een zwangerschapsdepressie, vertrouwt ze haar diepste gevoelens toe aan de eeuwigheid in de blog Zwarte roze wolk. ,,De eerste depressie begon toen ik zwanger raakte en de zwarte wolk verdween een uur na de geboorte van Julian, op 24 maart 2016, uit mijn hoofd. Te vergelijken met zeeziekte, al duurde mijn reis wel negen maanden.''

  1. Bevriende buurmannen in Wijhe ontsnappen op nippertje aan ‘doorgedraaide’ kennis met koksmes
    PREMIUM

    Bevriende buurmannen in Wijhe ontsnappen op nippertje aan ‘doorge­draai­de’ kennis met koksmes

    Bloedspetters en een kapotgeslagen televisie zijn dinsdagochtend de stille getuigen van de geweldsuitbarsting die de avond ervoor plaats had in een appartement aan de Paasweide in Wijhe. In de woonkamer zitten de 25-jarige bewoner van Syrische afkomst en zijn 28-jarige autochtone buurman. Zij hebben, zo zeggen ze, voor hun leven moeten rennen en willen anoniem blijven. Een 20-jarige kennis zou hen met een groot koksmes hebben willen steken en hebben geroepen dat hij ze dood wilde maken.

Salland