De bestelbus zit behoorlijk in de prak.
Volledig scherm
De bestelbus zit behoorlijk in de prak. © News United

Bestuurster van bestelbus raakt van de weg in Wijhe en komt tegen boom tot stilstand

De bestuurster van een bestelbus in Wijhe is aan het begin van de avond gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk. Ze knalde even voor 18.00 uur tegen een boom aan de Hagenvoorde.

 1. Oud-militairen zoeken massaal mee naar vermiste Deventenaar bij Zwolle: ‘Het is een enorm gebied’
  PREMIUM
  video

  Oud-militairen zoeken massaal mee naar vermiste Devente­naar bij Zwolle: ‘Het is een enorm gebied’

  Politiebusjes, agenten met drones en hele hordes mannen met gele hesjes overspoelden vrijdag het dorp Windesheim en de wijde omgeving op zoek naar een vermiste man uit Deventer. Waar de politie nog geen tien jaar geleden zulke ‘privé-zoekers’ liever kwijt dan rijk was, worden ze nu omarmd én gebeld om te komen helpen. Voorlopig is de zoektocht in Windesheim nog zonder succes.
 2. ‘De Neuze’ vervoerde eindelijk weer jongeren door Salland, maar nu zijn bijna al zijn taxi’s vernield
  PREMIUM

  ‘De Neuze’ vervoerde eindelijk weer jongeren door Salland, maar nu zijn bijna al zijn taxi’s vernield

  Het dringt nog niet helemaal tot hem door, maar hij wil dat de verantwoordelijken worden aangepakt. Taxichauffeur Teun Stevens, alias ‘De Neuze’, is er kapot van. Hij reed net weer een kleine drie weken door Salland en omstreken om ‘zijn’ jongeren te vervoeren naar de bekende uitgaansgelegenheden, maar nu is een groot deel van zijn taxi’s en bussen vernield, met een schadepost van minimaal 20.000 euro. ,,Ik kan mij niet voorstellen dat ik vijanden heb.’’

Salland