Volledig scherm
© Thinkstock

Bij de Buuren in Olst verblijdt vijf organisaties met geld

OLST - De stichting Bij de Buuren in Olst heeft het geld dat ze nog in kas had, verdeeld. Na het sluiten van de winkel in tweedehands spullen - eind vorig jaar - had de stichting 3.500 euro te verdelen. Voorzitter Sandra Veenbergen heeft het geld vrijdagavond overhandigd in het verenigingsgebouw De Bastiaan.

Vijf organisaties hebben elk zevenhonderd euro ontvangen: kinderboerderij Vijverhof Olst, kinderboerderij Wijhe, Houtdorp Olst, buurthuis Den Nul/onderdeel Houtdorp Den Nul, stichting Leergeld en de Voedselbank Raalte.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Noodkreet kleinschalige dagbesteding op de politieke agenda

    Noodkreet kleinscha­li­ge dagbeste­ding op de politieke agenda

    Raadsleden in Deventer en Olst-Wijhe zijn geschrokken van het bericht dat meerdere kleinschalige zorgondernemers overwegen te stoppen met de dagopvang. Eerder deze week berichtte de Stentor dat de tarieven in de twee gemeenten voor 2019 volgens de kleine organisaties te laag zijn om mensen met bijvoorbeeld een burnout of dementie een zinvolle dagbesteding te kunnen geven. De ondernemers denken niet dat ze in 2020 meer geld zullen krijgen.

Salland