Volledig scherm
© Thinkstock

Echtpaar Olst let niet op bij loterij, wint 50.000

OLST - Elco en Paulien Hoekman hebben op Oudejaarsavond niet eens naar de trekking op televisie gekeken. Ze dronken liever een biertje met vrienden. Een dag later, op Nieuwjaarsdag, realiseerde Elco Hoekman uit Olst zich dat hij nog wat staatsloten had. Met één daarvan toucheert het echtpaar vijftigduizend euro.

Een mooie start van het nieuwe jaar voor de Hoekmans. "We hebben een juichkreet door het huis laten gaan", beaamt Elco. "Eerst is het onwerkelijk. Klopt het wel? Maar dan kijk je nog eens naar het nummer waarop de prijs is gevallen. Het klopt!"

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Noodkreet kleinschalige dagbesteding op de politieke agenda

    Noodkreet kleinscha­li­ge dagbeste­ding op de politieke agenda

    Raadsleden in Deventer en Olst-Wijhe zijn geschrokken van het bericht dat meerdere kleinschalige zorgondernemers overwegen te stoppen met de dagopvang. Eerder deze week berichtte de Stentor dat de tarieven in de twee gemeenten voor 2019 volgens de kleine organisaties te laag zijn om mensen met bijvoorbeeld een burnout of dementie een zinvolle dagbesteding te kunnen geven. De ondernemers denken niet dat ze in 2020 meer geld zullen krijgen.

Salland