Volledig scherm
Stichting ezelopvang de Grote Ezel in Olst moet verhuizen per 1 januari 2017. Waarheen is nog onbekend. foto Erna Lammers

Ezelopvang in Olst ziet weer toekomst

OLST- Stichting De Grote Ezel kan weer vooruit kijken. De ezelopvang voor 35 ezels gaat samenwerken met kinderboerderij De Koperen Ezel uit Epe, waardoor de kans op een nieuwe locatie is vergroot.

Voor 1 januari moet de stichting vertrekken uit een boerderij aan de Boxbergerweg in Olst. Op 10 september deed de stichting een oproep in de Stentor voor een nieuwe locatie voor de ezels. De ezelopvang in Olst heeft geen geld om zelf een nieuwe locatie te kopen, maar de samenwerking met de Koperen Ezel biedt meer mogelijkheden. De Olster stichting wordt een onderdeel van de kinderboerderij uit Epe, maar de ezels blijven eigendom van de stichting.

Wel komt er een commerciële tak bij om de toekomst van de stichting te garanderen. Een nieuwe locatie voor de ezelopvang wordt daarbij nog gezocht. Stichting De Grote Ezel en kinderboerderij De Koperen Ezel zijn daarvoor nog in gesprek met meerdere locaties.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Salland