Volledig scherm

Feest moet jeugd met oud en nieuw in Wijhe houden

WIJHE - Al jaren lopen de bezoekersaantallen van Wijhese cafés tijdens oud en nieuw gestaag terug. Het is de reden voor de Wijhese ondernemers Jaap Doorgeest (grandcafé 't Spoc) en Tonny Geerts (café De Oranjerie) om het roer dit jaar helemaal om te gooien.

Met het feest 'Fout en Nieuw' in het Capellenborg Theater - plaats voor 600 bezoekers - proberen ze de Wijhese jaarwisseling nieuw leven in te blazen. De promotievideo waarin de topact Ouwe Jongen Krentebrood het feest aankondigt, is al duizenden keren bekeken. ,,Zelfs ons personeel staat in de rij om te werken in de nieuwjaarsnacht", glundert uitbater Doorgeest.

FOUT & NIEUW PARTY 31 december 2016 om 00:15 SUPER HEROES EDITION On Stage: #OJKB (Ouwe Jongens Krentebrood) SURPRISE DJ'S FREE GADGETS SPECIAL FX TV OPNAMES Waar: Capellenborg Theater De Lange Slagen 29a Wijhe Wanneer: Zaterdag 31 December 2016 Deuren open vanaf 00.15 uur Entreekaarten in voorverkoop €12,50 Entreekaarten aan de deur € 15,00 VOOR TICKETVERKOOP KLIK https://www.mgtickets.nl/v/370

Salland