Volledig scherm
De zwaar beschadigde auto in Wijhe. © Jan Willem Kleinhorstman

Fietser gewond bij aanrijding in Wijhe, auto zwaar beschadigd

Bij een aanrijding tussen een auto en een fietser in Wijhe is de bestuurder van de fiets gewond geraakt. De auto raakte door het ongeluk flink beschadigd. 

Het ongeval gebeurde iets na 13:00 uur vanmiddag op de kruising van de Krijtenberg met Onder de Gelder. De automobilist wilde vanaf de Raalterweg naar de Krijtenberg oversteken. De fietser werd door de bestuurder niet opgemerkt, waardoor de aanrijding ontstond. 

Wegslepen

De fietser raakte gewond en moest naar het ziekenhuis worden gebracht. Hoe erg de verwondingen zijn, zal daar worden onderzocht. De schade aan de auto was groot, onder meer aan de voorruit. Een bergingsbedrijf moest de auto wegslepen.

  1. Oud-exploitanten sportcafé in Olst en gemeente mijlenver uit elkaar in discussie over vergoeding
    PREMIUM

    Oud-exploitan­ten sportcafé in Olst en gemeente mijlenver uit elkaar in discussie over vergoeding

    Het afscheid in de zomer van 2018 als exploitanten van Sportcafé De Hooiberg in Olst heeft voor de familie IJsseldijk een lange, nare nasleep. Anton IJsseldijk (68) en zijn zoon Stephan (36), die het café bijna zes jaar lang bestierde, vragen van de gemeente een vergoeding van 100.000 euro. Olst-Wijhe wil hooguit circa 30.000 euro betalen. Dit tegenbod is voor de IJsseldijks onacceptabel.

Salland