Volledig scherm
PREMIUM
De veelbesproken loterij met een vakantiehuis of Ferrari als hoofdprijs in Herxen voor de opknapbeurt van het dorpshuis in het plaatsje gaat niet door. Er blijkt te weinig animo. © Foto Freddy Schinkel

Geen vakantiewoning of Ferrari: streep door loterij voor dorpshuis Herxen

updateDe loterij waarmee Herxen landelijk aandacht trok om tonnen bijeen te halen voor de verbouwing van het dorpshuis gaat niet door. Er blijken te weinig deelnemers aan de loterij te zijn, waar de hoofdprijzen waren een vakantiewoning in Heino of een spiksplinternieuwe Ferrari.

Vanmiddag om twaalf uur verliep de deadline voor het initiatief van stichting Dorpshuis Herxen. Voorzitter Fred Dalhuisen moet melden dat de minimale deelname van 7708 loten a 98 euro niet is gehaald. Die kant dreigde het de afgelopen dagen al op te gaan, maar Dalhuisen en de inwoners hielden hoop.

  1. Brouwers uit Haarle wijden tripelbier De Neuze aan de bekendste taxichauffeur van Salland
    PREMIUM

    Brouwers uit Haarle wijden tripelbier De Neuze aan de bekendste taxichauf­feur van Salland

    Hij raakte verzeild in de meest vreemde situaties en bracht menig beschonken kroegganger in Salland naar huis. Nu mag taxichauffeur Teun Stevens, alias De Neuze, zelf genieten van zijn eigen biertje. Een uit de hand gelopen grap van William Kemperman en Leo Kemper uit Haarle leidde tot een tripelbier die vernoemd is naar de beroemde taxichauffeur uit Marle, die binnenkort vijftig jaar in de taxiwereld zit.

Salland