De twee wagens in de berm.
Volledig scherm
De twee wagens in de berm. © News United - Arnold Roolvink

Gewonden bij aanrijding Wesepe

Vermoedelijk door een voorrangsfout zijn twee auto's dinsdagavond op de kruising van de Woolsdijk en Velsdijk in Wesepe op elkaar gebotst. Daarbij raakte een bestuurder gewond.

 1. Deze Laag Zuthemers vonden in Papua Nieuw Guinea hun thuis: ‘Je kunt nooit de hele wereld redden, maar wel lokaal helpen’
  PREMIUM

  Deze Laag Zuthemers vonden in Papua Nieuw Guinea hun thuis: ‘Je kunt nooit de hele wereld redden, maar wel lokaal helpen’

  De familie Knigge uit Laag Zuthem leeft een niet alledaags leven. Aan de andere kant van de wereldbol vliegt Wilfred Knigge (35) in kleine vliegtuigjes naar lokale stammen diep in de bergen en de jungle om ze te voorzien van de eerste levensbehoeften. Harriëtte (34) doet op haar beurt vrijwilligerswerk in een vrouwengevangenis en geeft ondertussen thuisonderwijs aan hun twee zoontjes. Een portret van een familie die in de stad Wewak, in Papoea Nieuw Guinea, haar thuis vond.
 2. Vader en dochter uit Olst stralen in muziekfilm over corona: ‘Als je hun verhaal kent, komt het nog harder binnen’
  PREMIUM

  Vader en dochter uit Olst stralen in muziekfilm over corona: ‘Als je hun verhaal kent, komt het nog harder binnen’

  Yosina Roemajauw (14) en haar vader Decky uit Olst vormen het stralende middelpunt van de muziekfilm Heb het leven lief. De Sallandse muziek- en dansfilm wordt op meerdere plekken vertoond en is afgelopen weekeinde tweemaal te zien geweest in de Koningskerk in Deventer. Centraal thema: het virus dat Decky Roemajauw er bijna onder kreeg. ,,Het was heel heftig.”

Salland