Ton Stroucken (links) en Jaap Meijer van de Stichting Kunst & Cultuur Olst-Wijhe bij het historisch Dijkstoelhuisje in Wijhe.
Volledig scherm
PREMIUM
Ton Stroucken (links) en Jaap Meijer van de Stichting Kunst & Cultuur Olst-Wijhe bij het historisch Dijkstoelhuisje in Wijhe. © Ruben Meijerink

IJsselfestival vijf jaar lang parallel aan dijkversterkingsoperatie: ‘Gebied verandert in hoog tempo’

De dijk langs de IJssel tussen Zwolle en Olst staat voor een ingrijpende operatie om binnen vijf jaar fors versterkt te worden. Precies dat getal vijf (en het project) is voor de Stichting Kunst & Cultuur Olst-Wijhe de aanleiding een jarenlang festival rond de IJssel neer te zetten. Met het afbrokkelende historisch Dijkstoelhuisje als symbolisch middelpunt.

0 reacties

  1. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
    lezersvraag

    Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

    Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.