Volledig scherm
PREMIUM
Alie van Dam, Angelique Huisman en Rienus Ouwens bij een gemeentebalie in de opgefriste omgeving van het Holstohus. © Gerard Vrakking

In dit nieuwe Holstohus wil je gewoon even zitten

Na een fikse metamorfose draait het Holstohus vanaf volgende week maandag weer als vanouds. Het kulturhus in Olst liep al voorop, maar met de 'nieuwe huiselijkheid'-look spant het wederom de kroon.

Geen rommelige trap, verloren informatie en gemeentebalies, een oude marmoleum vloer en hippe kleuren meer, maar een mix van vintage & nieuw en warmte als in een rustige huiselijke sfeer. Dat straalt de vernieuwde ruimte uit van het Holstohus. Het 'hier wil ik wel even zitten'-gevoel. Om de laptop open te klappen, een krant of tijdschrift te lezen of gewoon een broodje te eten in de Eetkamer.

Salland