Volledig scherm
De plek van het ongeluk in Olst. © Jasper Hutten/ News United

Jonge scooterrijder met spoed naar ziekenhuis gebracht na ongeluk in Olst

In Olst is vanavond een jonge scooterrijder gewond geraakt na een aanrijding met een auto. De bestuurder van de scooter moest met spoed naar het ziekenhuis in Deventer worden gebracht. 

Het ongeluk vond rond 21:00 uur plaats op de afrit Rijksstraatweg naar de Kletterstraat in Olst. De man reed met zijn scooter op het fietspad en botste tegen de zijkant van een auto. Vermoedelijk was een voorrangsfout de oorzaak van de aanrijding. Een ambulance heeft het slachtoffer naar het ziekenhuis vervoerd. Welke verwondingen de man precies heeft opgelopen, is onduidelijk. De automobilist raakte niet gewond. 

De scooter en de auto kwamen allebei niet ongeschonden uit de aanrijding. De rode scooter had aan de voorzijde veel schade, terwijl de zwarte Peugeot een aantal flinke deuken aan de zijkant overhield. 

  1. Nu op z'n mooist: Paarse heidepracht op Sallandse Heuvelrug
    Video | Stuur je foto's

    Nu op z'n mooist: Paarse heide­pracht op Sallandse Heuvelrug

    Wie de bloeiende struikheide op de Sallandse Heuvelrug in volle glorie wil aanschouwen, die moet enige haast maken. Volgens boswachter Ine Nijveld is de paarse pracht nu op z’n mooist en is het uiterlijk begin september gedaan. Het huidige natuurschoon waardeert zij met een 8. Dit weekeinde zijn er diverse activiteiten voor jong en oud die een bezoek aan het natuurgebied extra de moeite waard maken.

Salland