Volledig scherm
Peter Buwalda. © Linda Stulic

Literaire middag met Peter Buwalda in Wijhe

De schrijver Peter Buwalda is de derde gast in de reeks ’Schrijver in de kerk’ in Wijhe. Komende zondag houdt de auteur van de literaire successen Bonita Avenue en Otmars zonen een lezing in de Nicolaaskerk aan de Langstraat. De literaire middag begint om 14.00 uur.

Buwalda zou eerst op zondag 13 oktober naar de Nicolaaskerk komen. Maar wat bleek? Hij had voor die dag al een andere afspraak in zijn agenda staan. Zijn optreden in Wijhe werd verschoven naar zondag 27 oktober.

Vrienden

De Vrienden van de Nicolaaskerk en Boekhandel Primera Schippers hebben eerder het initiatief genomen voor ’Schrijver in de kerk’. Daarmee proberen ze dit kerkgebouw vaker te gebruiken voor culturele evenementen, en de kans te vergroten om de gebedsruimte te behouden.

Intussen zijn aanpassingen gedaan aan de geluidsinstallatie in de kerk om de literaire voordracht goed te kunnen volgen. Bij eerdere lezingen van Frank Poorthuis en Lévi Weemoedt was het geluid niet optimaal. 

Kaarten

Vanaf 13.30 uur zondag is de inloop in de kerk. Kaarten voor de lezing kosten 9 euro. Vrienden van de Nicolaaskerk betalen in de voorverkoop 7 euro in Boekhandel Primera Schippers aan de Langstraat. Toegangsbewijzen zijn ook aan de kerk verkrijgbaar.

Salland