Volledig scherm
De winnaar van de loterij kan ook kiezen voor deze Ferrari. © Eigen foto

Loterij voor renovatie dorpshuis Herxen groots aangepakt: Ferrari of vakantiehuis te winnen

Een vakantiehuis of toch liever een Ferrari ter waarde van 163.500 euro? Die vraag krijgt de winnaar van de huisverloting in Herxen binnenkort voorgeschoteld.

De peperdure auto is door het bestuur van de loterij aan de prijzen toegevoegd om meer mensen over de streep te trekken een lot te kopen. Inmiddels is de loterij al vier maanden bezig, maar blijft de verkoop achter. 

Dorpshuis

De opbrengst van de loterij is bestemd voor de verduurzaming van het dorpshuis de Herxer Marke. In totaal zijn 9.999 loten beschikbaar. De loterij gaat door als er minimaal 7.708 loten zijn verkocht. De winnaar wordt dan op 16 juni bekendgemaakt.

  1. Nu op z'n mooist: Paarse heidepracht op Sallandse Heuvelrug
    Video | Stuur je foto's

    Nu op z'n mooist: Paarse heide­pracht op Sallandse Heuvelrug

    Wie de bloeiende struikheide op de Sallandse Heuvelrug in volle glorie wil aanschouwen, die moet enige haast maken. Volgens boswachter Ine Nijveld is de paarse pracht nu op z’n mooist en is het uiterlijk begin september gedaan. Het huidige natuurschoon waardeert zij met een 8. Dit weekeinde zijn er diverse activiteiten voor jong en oud die een bezoek aan het natuurgebied extra de moeite waard maken.

Salland