Mia Nijland in haar zorgadvieswinkel Beleefstijl Salland met Nils Koster. Nils heeft een licht verstandelijke beperking en gaat in de zorgadvieswinkel werken als assistent.
Volledig scherm
PREMIUM
Mia Nijland in haar zorgadvieswinkel Beleefstijl Salland met Nils Koster. Nils heeft een licht verstandelijke beperking en gaat in de zorgadvieswinkel werken als assistent. © Ronald Hissink

Mia Nijland levert in Wijhe laagdrempelig zorgadvies: ‘Problemen voorkomen is ook een besparing’

De zorgadvieswinkel Beleefstijl Salland in Wijhe is begonnen met een laagdrempelige adviesdienst voor mensen die in aanraking komen met zorg. Zoals ouders van een kind met een beperking, mensen die gebruik moeten maken van langdurige zorg of iemand die een zorgindicatie nodig heeft. 

 1. Infocentrum IJssel Den Nul wordt toppunt voor toeristen: ‘We willen de poort naar de IJssel zijn’
  PREMIUM

  Infocen­trum IJssel Den Nul wordt toppunt voor toeristen: ‘We willen de poort naar de IJssel zijn’

  Om de 40.000 bezoekers aan Infocentrum IJssel Den Nul nog beter te bedienen, wordt de locatie een Toeristisch Overstappunt (TOP). De TOP-locatie in Welsum wordt verplaatst naar het infocentrum in Den Nul. Leon Ripperda, uitbater van de brasserie die in het informatiecentrum zit, is blij. Maar wat heeft een toerist er eigenlijk aan? ,,Het is een mooi startpunt om Salland te ontdekken’’, zegt Rik Smienk van Salland Marketing.
 1. de Stentor Nieuws Update: De bruine vloot moet op de Werelderfgoedlijst en babynieuws voor de Apenheul
  Play

  de Stentor Nieuws Update: De bruine vloot moet op de Werelderf­goed­lijst en babynieuws voor de Apenheul

  4 maart
 2. Bekijk hier het songfestivalnummer van Jeangu Macrooy
  Play

  Bekijk hier het songfesti­val­num­mer van Jeangu Macrooy

Salland