Een motorrijder raakte in Olst gewond.
Volledig scherm
Een motorrijder raakte in Olst gewond. © Rens Hulman

Motorrijder gewond na val op Steunbergerweg in Olst

Een motorrijder is aan de Steunbergerweg in Olst vandaag rond 16.00 uur ten val gekomen. Daarbij is de motorrijder zodanig gewond geraakt, dat de hulp van een traumahelikopter is opgeroepen. 

 1. Proeven van de colaplant en ruiken aan vreselijke stinkerds in heemtuin ‘Veermans Hof IJsselflora’
  PREMIUM

  Proeven van de colaplant en ruiken aan vreselijke stinkerds in heemtuin ‘Veermans Hof IJsselflo­ra’

  Roomse kervel, een echte colaplant of allang vergeten groente als kardoen. Eetbare planten met fijne blaadjes en bloemen waar je rustig je neus in kunt steken. Maar om ze nu smakelijk in de mond te stoppen? Wie net dat ene zetje nodig heeft, kan dit weekend naar heemtuin ‘Veermans Hof IJsselflora’ in Wijhe. Voor een ruik- en proeverijronde. ,,Ik laat je de stinkende ballote ruiken en Chinese look proeven’’, zegt gids Annet van der Veen.
 2. Zijn deze uitvouwbare huisjes uit Salland dé oplossing voor woningtekort bij starters en senioren?
  PREMIUM
  1

  Zijn deze uitvouwba­re huisjes uit Salland dé oplossing voor woningte­kort bij starters en senioren?

  Bouwen, bouwen en nog eens bouwen is het credo om de schaarste aan woningen op te lossen. Maar nieuwbouw neemt flink wat tijd in beslag. Tijd die starters niet hebben. Innovatiehub Salland wil een ‘doos-in-doos-concept’ uitrollen om op zeer korte termijn woningen te creëren voor starters en senioren. Compacte, ‘uitvouwbare’ woningen moeten ervoor zorgen dat leegstaande kerkgebouwen, stallen en winkelpanden niet verpauperen. Win-win, zou je zeggen: geen leegstand én meer woningen. ,,We zijn hard op zoek naar een pand waar we kunnen beginnen.’’

Salland