News United / Leo van 't Hul
Volledig scherm
© News United / Leo van 't Hul

N348 bij Wesepe deels afgesloten na ongeval

WESEPE - Op de N348 is vrijdagochtend een verkeersongeval gebeurd. Door het ongeval is één rijstrook tijdelijk afgesloten.

 1. Politici Olst-Wijhe verrast door windmolenuitspraken wethouder: ‘Waarom krijgen wij die antwoorden niet?’
  PREMIUM

  Politici Olst-Wij­he verrast door windmolen­uit­spra­ken wethouder: ‘Waarom krijgen wij die antwoorden niet?’

  Petra Koekkoek van PvdA Olst-Wijhe was flabbergasted toen ze in de Stentor uitspraken van wethouder Marcel Blind las, over potentiële windmolengebieden in de gemeente. Koekkoek is zelf al maanden op jacht naar het antwoord over wat de strenge geluidsnorm, die Olst-Wijhe voor windturbines wil hanteren, betekent voor de ontwikkeling van windmolens in haar gemeente. ,,Ik krijg steeds geen antwoord, en nu lees ik in de krant wél een antwoord op die vraag. Dat voelt niet prettig.”
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”
 3. Vijf jaar na oprichten bedrijf verkoopt Deventer duurzaamheidspionier eerste batterij voor opslag zonne-energie
  PREMIUM
  4

  Vijf jaar na oprichten bedrijf verkoopt Deventer duurzaam­heid­s­pi­o­nier eerste batterij voor opslag zon­ne-ener­gie

  Eric Beumer (56) zag vijf jaar geleden een gat in de markt: batterijen voor particulieren om de stroomopbrengst van zonnepanelen in op te slaan. Maar een half decennium later stond de verkoopmeter nog op nul. Tot deze week. De Deventer ondernemer heeft eindelijk zijn eerste accu aan een huizenbezitter in Olst verkocht. ,,Geweldig. Dit is de toekomst.’’

Salland