De volleybaldames van De Hooiberg zijn blij dat ze eindelijk in Olst het glas kunnen heffen na de wedstrijd, nu de sportkantine is heropend.
Volledig scherm
PREMIUM
De volleybaldames van De Hooiberg zijn blij dat ze eindelijk in Olst het glas kunnen heffen na de wedstrijd, nu de sportkantine is heropend. © Ruben Meijerink

Na vier jaar weer een (rosé)biertje in De Hooiberg in Olst: ‘Hier hebben we voor gevochten’

Een biertje of glas fris drinken na een potje volleybal zat er voor de gebruikers van sporthal De Hooiberg in Olst lang niet in. Het café bij de sporthal zat jarenlang dicht, maar is nu weer open als sportkantine. Tot grote blijdschap van de sporters. Ook de kritische overbuurman Nico Broodbakker kwam even langs.

1 reactie

 • H de Vries

  1 maand geleden
  Mooi dat het eindelijk opengaat. Of: hoe je een klein probleem jarenlang groot kunt maken en niet oplost. Verder niet best als je sportplezier zó afhankelijk is van bier. En je geen vrijwilligers hebt om de kantine te draaien. Waarom is er in Olst geen café? Wat is er in Olst aan de hand?
 1. Paasvuren Vechtdal mogen branden ondanks nabije natuur: Dalfser bakens al klein genoeg
  PREMIUM

  Paasvuren Vechtdal mogen branden ondanks nabije natuur: Dalfser bakens al klein genoeg

  In het Vechtdal zijn vier organisatoren van paasvuren door de provincie aangeschreven over de strengere regels voor deze evenementen binnen vier kilometer van een natuurgebied. In de gemeente Ommen kregen twee organisaties een brief, in Hardenberg en Dalfsen elk één. Daarin verplichtte de provincie hen een berekening te laten uitvoeren van de hoeveelheid stikstof die ontstaat bij hun paasvuur.
  Dalfsen