De rolstoel van Hanno Bos viel vorig week stil op de overweg in Wijhe. Terwijl een trein naderde. Voor de foto is hij nog even terug op de plek des onheils met zijn verzorgster Mirjam Klein Herenbrink.
Volledig scherm
De rolstoel van Hanno Bos viel vorig week stil op de overweg in Wijhe. Terwijl een trein naderde. Voor de foto is hij nog even terug op de plek des onheils met zijn verzorgster Mirjam Klein Herenbrink. © FOTO HISSINK

Nader onderzoek naar haperende rolstoel van Bos (45) uit Wijhe voorlopig van de baan

Het blijft voorlopig nog een raadsel hoe de elektrische rolstoel van Hanno Bos (45) opeens kon uitvallen midden op het spoor in Wijhe. Ruim anderhalve maand na het incident geeft ProRail aan best mee te willen werken aan een onderzoek, maar alleen als het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat dat wenst. 

  1. Geen Ranomi, maar wel het Olympische synchroonzwemduo Noortje en Bregje bij start Zomertour in zwembad Hasselt
    PREMIUM
    VIDEO

    Geen Ranomi, maar wel het Olympische synchroon­zwem­duo Noortje en Bregje bij start Zomertour in zwembad Hasselt

    Zwemmen met drievoudig olympisch kampioene Ranomi Kromowidjojo? Het zou maar zo kunnen tijdens de Zomertour van de KNZB en Beachsoccer Nederland. In Hasselt begon woensdag de toernee langs bijna twintig Overijsselse zwembaden, campings en vakantieparken van een team van sportpromotors, trainers en (oud-)topsporters. De Zomertour houdt ook op 29 juli halt in Hasselt.

Salland