Volledig scherm
DJ Frank van 't Hof, maandag in Olst voor een collecte voor KWF Kankerbestrijding. © ANP

NPO-dj’s naar
Olst voor collecte

De radio-dj’s Frank van ’t Hof en Wouter van der Goes komen maandag naar Olst om te collecteren voor KWF Kankerbestrijding. 

NPO Radio 2 steunt de collecteweek van KWF Kankerbestrijding met een speciale NPO Radio 2 Collecteweek. De radiozender vraagt dj’s en luisteraars uitzonderlijke prestaties te verrichten voor KWF. Onderdeel is de Radio 2 Collectebus, waarmee Van ’t Hof en Van der Goes door het land rijden om bij zoveel mogelijk huishoudens te collecteren. DJ Rob Stenders gaat 24 uur per dag radio maken vanuit zijn huis in Almere, zolang er geld binnenkomt. Iedere 200 euro levert één uur radio op. 

  1. 'Gerechtigheid': raadsleden in kleine gemeenten gaan twee keer zoveel verdienen
    PREMIUM

    'Gerechtig­heid': raadsleden in kleine gemeenten gaan twee keer zoveel verdienen

    Raadsleden uit kleine gemeenten als Hattem, Olst-Wijhe en Urk gaan fors meer verdienen. Van Minister Kajsa Ollongren krijgen raadsleden uit gemeenten tot 24.000 inwoners meer poen als blijk van waardering. Wie nu in Hattem zetelt mag met terugwerkende kracht 959 euro per maand bijschrijven, een ruime verdubbeling van de huidige vergoeding. Maar betaalt zich dat ook uit in kwaliteit? ,,Een pizzabezorger kreeg nog meer.”

Salland