Komt de fietstunnel in het verlengde van de Ter Stegestraat er of kunnen kritische bewoners er nog een stokje voor steken?
Volledig scherm
PREMIUM
Komt de fietstunnel in het verlengde van de Ter Stegestraat er of kunnen kritische bewoners er nog een stokje voor steken? © Gemeente Olst-Wijhe

Ondanks een nog lopend beroep bij Raad van State gaat gemeente door met aanleg van fietstunnel in Olst

Hoewel er nog geen uitspraak van de Raad van State ligt, gaat de gemeente Olst-Wijhe voorlopig door met de bouw van een fietstunnel in het verlengde van de Ter Stegestraat in Olst. Vijf bezwaarmakers stapten naar de Raad van State om de bouw tegen te houden. Omdat het nog maanden kan duren voordat er een uitspraak ligt, besluit Olst-Wijhe door te gaan. ,,Aan zowel het doorbouwen als het tijdelijk stoppen van de werkzaamheden zit een financieel risico’’, zegt wethouder Marcel Blind. 

1 reactie

  • joyce pierik

    1 jaar geleden
    Denkt het gemeentebestuur van Olst-Wijhe nu echt dat bewoners van de Stationswijk en Zuid-Olst, naar de Boskamp, sportvelden, gezondheidscentrum willen fietsen eerst naar de Ter Stegestraat fietsen door de fietstunnel! Ik denk het niet, gewoon via de Hooglandstraat dat is de kortste weg. Wat een verspilling van gemeenschaps geld. Jammer dat er niet naar de burgers is geluisterd!