Stefan van den Berg (links) en Manuela Timmer hebben een crowdfundingsactie gestart om de eigenaar van restaurant De Loswal en havenmeester Jaap Doorgeest door de coronacrisis te helpen.
Volledig scherm
PREMIUM
Stefan van den Berg (links) en Manuela Timmer hebben een crowdfundingsactie gestart om de eigenaar van restaurant De Loswal en havenmeester Jaap Doorgeest door de coronacrisis te helpen. © Liselotte Kolthof

Opnieuw crowdfunding in Wijhe, dit keer voor terras De Loswal: ‘Stel dat hij moet stoppen, wat gebeurt er dan met De Loswal?’

Wijhenaren komen op voor ‘eigen’ ondernemers. Opnieuw is er een crowdfundactie in het dorp. Dit keer wordt geld ingezameld voor ondernemer Jaap Doorgeest van De Loswal. ‘Help terras De Loswal door corona heen’ moet 10.000 euro opleveren. De crowdfundactie is door Manuela Timmer uit Olst en Stefan van den Berg  uit Wijhe opgezet. 

 1. Plannen voor ‘moderne woonplek’ op Smets Rande bij Diepenveen: ‘Landgoed moet weerspiegeling van de tijd zijn’
  PREMIUM

  Plannen voor ‘moderne woonplek’ op Smets Rande bij Diepenveen: ‘Landgoed moet weerspiege­ling van de tijd zijn’

  Landgoedorganisatie IJssellandschap is van plan om op Smets Rande, onderdeel van landgoed Keizersrande, een moderne woonplek te ontwikkelen. De oude boswachterswoning op dit deel van het landgoed bij Diepenveen moet plaatsmaken voor een nieuw bouwwerk. ,,Een landgoed moet een weerspiegeling van de tijd zijn, daarom willen we ook nieuwe monumenten scheppen’’, zegt Rudi Nieuwenhuizen van IJssellandschap.
 1. Dieren leggen het loodje op kinderboerderij Kampen: 'Voer ze niet!!'
  Play

  Dieren leggen het loodje op kinderboer­de­rij Kampen: 'Voer ze niet!!'

 2. Bijen worden getraind om corona op te sporen
  Play

  Bijen worden getraind om corona op te sporen

Salland