Politie: ‘schietpartij’ op woonwagenkamp Den Nul is geen misdrijf

updateOp het woonwagenkamp bij Den Nul is vanmorgen een persoon zwaargewond geraakt en later vermoedelijk overleden. Omdat er volgens de politie geen misdrijf in het spel is, wordt er verder niets over het incident meegedeeld.  

De politie ontving tegen 09.00 uur een melding van een schietpartij aan de Rijksstraatweg. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse. De gewonde persoon werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

Een traumahelikopter die werd opgeroepen voor de melding is tijdens de vlucht naar Den Nul geannuleerd. De politie stelde een onderzoek in naar hoe de persoon gewond kon raken. Hiervoor werd de omgeving van het woonwagenkamp afgezet met linten.

Privacy

Tegen het einde van de ochtend was het onderzoek naar de gewonde persoon afgerond, daaruit kwam naar voren dat er geen sprake was van een misdrijf of ongeluk. Volgens de politie kwam uit het onderzoek naar voren dat er niet is geschoten. Vanwege de privacy doet de politie geen nadere mededelingen over het incident, maar de vrouw zou dus zijn overleden.

Tal van hulpdiensten kwamen naar het woonwagenkamp in Den Nul.
Volledig scherm
Tal van hulpdiensten kwamen naar het woonwagenkamp in Den Nul. © GinoPress B.V.

Bekijk hier op archiefbeeld hoe het woonwagenkamp er vanuit de lucht uitziet.

Volledig scherm
© FOTO HISSINK

Salland