Ron de Wit (links), Sander Groenink en Gijs van den Berg hebben samen met Frans van den Berg al zeven afleveringen van de Koffiepodcast online gezet.
Volledig scherm
PREMIUM
Ron de Wit (links), Sander Groenink en Gijs van den Berg hebben samen met Frans van den Berg al zeven afleveringen van de Koffiepodcast online gezet. © Frans Paalman

Professionele koffie-nerds uit Wijhe, Hattem en Zwolle praten over hun passie in nieuwe Koffiepodcast

Vier gasten in gesprek over hun gezamenlijke passie. Wat in sommige kringen ook wel een ‘koffieklets’ genoemd wordt, is het in dit geval ook letterlijk. De vier zijn namelijk echte koffienerds. Zij maken samen nu de Koffiepodcast. Er staan al zeven afleveringen online. Aanstichter is Ron de Wit, koffie-expert uit Wijhe.

 1. Al bijna 20.000 euro opgehaald voor bewoners van afgebrande boerderij in Elshof: ‘Dit wens je niemand toe’
  PREMIUM

  Al bijna 20.000 euro opgehaald voor bewoners van afgebrande boerderij in Elshof: ‘Dit wens je niemand toe’

  Het buurtschap Elshof schrok zaterdag op van een verwoestende woningbrand. De historische boerderij van Dick en Jolanda ging volledig in vlammen op. ‘Oude buurvrouw’ Marisca ten Brinke startte direct een crowdfunding op, samen met haar broertje Marijn. De actie gaat zo hard dat er al bijna 20.000 euro is gedoneerd. ,,Ik hoop dat het geld het allemaal iets draaglijker maakt.’’
 2. Pontjes in regio gaan stuk voor stuk uit de vaart, behalve in Deventer: ‘Wij kunnen veel water aan’
  PREMIUM

  Pontjes in regio gaan stuk voor stuk uit de vaart, behalve in Deventer: ‘Wij kunnen veel water aan’

  De één na de andere IJsselpont gaat door het hoge water uit de vaart. Het veer bij Brummen ligt er sinds maandag uit, net als de pont Dieren-Olburgen. Vanaf woensdag is de overtocht bij Wijhe gestremd. In Deventer blijft de heen-en-weer gewoon varen, voorspelt IJssel-icoon Geert Scheers. ,,Zo gek als in 2011, toen we de pont in moesten zetten om het IJsselhotel bereikbaar te houden, gaat het dit keer niet worden.”
 1. Baudet reageert in Deventer op gevoelige Ausweis-uitspraak
  Play

  Baudet reageert in Deventer op gevoelige Aus­weis-uit­spraak

 2. NASA deelt eerste 360°-panoramafoto van Mars
  Play

  NASA deelt eerste 360°-panoramafo­to van Mars

Salland