Nu de bezwaren ongegrond zijn verklaard wordt sluipverkeer definitief geweerd van Schippershuizen tussen Herxen en Wijhe.
Volledig scherm
Nu de bezwaren ongegrond zijn verklaard wordt sluipverkeer definitief geweerd van Schippershuizen tussen Herxen en Wijhe. © Gerard Vrakking (archieffoto)

Sluiproute Herxen-Wijhe definitief op slot in de spits

Het is definitief: Schippershuizen, de sluiproute tussen Herxen en Wijhe is op werkdagen tijdens de ochtend- en avondspits afgesloten voor motorvoertuigen met meer dan twee wielen. Tegen het besluit waren twee bezwaren ingediend, die volgens de bezwarencommissie ongegrond zijn. Burgemeester en wethouders scharen zich hierachter en hebben besloten de spitsafsluiting in stand te houden.

 1. Fenny en Aaldrik Paalman nemen afscheid van Het Bonte Paard in Dijkerhoek: ‘Nu kunnen we zelf weer naar feestjes toe’
  PREMIUM

  Fenny en Aaldrik Paalman nemen afscheid van Het Bonte Paard in Dijkerhoek: ‘Nu kunnen we zelf weer naar feestjes toe’

  Wie heeft er geen feest meegemaakt, biertje gedronken of van de glijbaan geroetsjt in Het Bonte Paard in Dijkerhoek? Jong en oud uit de regio denken met warme gevoelens aan de zaak die in het nieuwe jaar een nieuwe eigenaar zal kent. Aaldrik en Fenny Paalman nemen afscheid van tweehonderd jaar familiegeschiedenis. ,,Toen bestond het woord catering nog niet eens.’’
 1. Leidingbreuk. Duizenden liters water gutsen over huis in Kampen
  Play

  Leiding­breuk. Duizenden liters water gutsen over huis in Kampen

 2. Van onderen! Kerstboom voor Tweede Kamer komt weer uit Bant
  Play

  Van onderen! Kerstboom voor Tweede Kamer komt weer uit Bant

Salland