Volledig scherm
© Thinkstock

Spanning stijgt voor glasvezel Salland-Zuid

OLST / HEETEN - Tot dusver hebben zich 784 huishoudens en bedrijven in het buitengebied van Salland-Zuid ingeschreven voor glasvezel. Nog ruim zeshonderd aanmeldingen zijn nodig om de adressen echt te kunnen aansluiten. Tot 14 november is er tijd om in te schrijven.

Volgens Ben Nijboer van SallandGlas, het bewonersinitiatief voor glasvezel in Salland, wordt het spannend of het benodigde aantal aanmeldingen wordt gehaald „Maar ook nu weer horen we op diverse bijeenkomsten dat mensen het moeilijk vinden om te kiezen, én dus blijven uitstellen."

De komende week is er nog een aantal inschrijfbijeenkomsten.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Noodkreet kleinschalige dagbesteding op de politieke agenda

    Noodkreet kleinscha­li­ge dagbeste­ding op de politieke agenda

    Raadsleden in Deventer en Olst-Wijhe zijn geschrokken van het bericht dat meerdere kleinschalige zorgondernemers overwegen te stoppen met de dagopvang. Eerder deze week berichtte de Stentor dat de tarieven in de twee gemeenten voor 2019 volgens de kleine organisaties te laag zijn om mensen met bijvoorbeeld een burnout of dementie een zinvolle dagbesteding te kunnen geven. De ondernemers denken niet dat ze in 2020 meer geld zullen krijgen.

Salland