Op het Summercamp Heino in Wijhe worden jeugdkampen gehouden.
Volledig scherm
PREMIUM
Op het Summercamp Heino in Wijhe worden jeugdkampen gehouden. © Gemeente Raalte

Summercamp Heino gaat gebukt onder ‘recensieterreur’: ‘Je wordt er helemaal flauw van’

Van bedorven kip tot vergelijkingen met strafkampen en van schimmels tot aan voedselvergiftigingen. Als je de recensies moet geloven, zou je je kind of een klas scholieren niet meer naar Summercamp Heino sturen. De zomerkamplocatie is zich van geen kwaad bewust en zegt al tijden te lijden onder ‘recensieterreur’. ,,De enige manier om dit tegen te gaan, is jezelf uitschrijven bij de Kamer van Koophandel.’’

2 reacties

 • Sander Hoek

  2 weken geleden
  Het is eerder Google terreur naar beide kanten toe. Lig dubbel om de Google berichten dat 'je' recensie al duizend keer bekeken is en dat 'jij' her verschil maakt. Google zuigt! Niet zelden is het lopen langs een winkel al voldoende om dergelijke berichten te ontvangen. Zwakke broeders persen er dan een recensie uit om een hogere geautomatiseerde persoonlijke waardering te krijgen, sneu. In de omgeving van Twello is Arno-niem zo'n sneue recensist. Komt nergens en elke winkel is aan de beurt.
 • Rene van Essen

  2 weken geleden
  Wat altijd het vervelendse is, de klanten spreken je niet zelf aan wanneer er iets fout of verkeerd is, helaas elleboogpraktijken en reviews op Google en co. Mensen reageer direct op de plaats en niet achteraf, bespaard een hoop ellende voor de eigenaar.
 1. Plan voor IJssel-appartementen in Welsum ligt klaar, maar niet hele dorp juicht: ‘Dorpsgezicht aangetast’
  PREMIUM

  Plan voor IJs­sel-appartemen­ten in Welsum ligt klaar, maar niet hele dorp juicht: ‘Dorpsge­zicht aangetast’

  Het is zover: de plannen voor Welzorgsum liggen bij de gemeente Olst-Wijhe. Het gaat om een appartementencomplex met vijftien woningen voor zorgbehoevende senioren, pal naast de IJssel. Ontwikkelaar Bijsterbosch heeft de plannen bijgeschaafd na kritiek van een groep Welsumers. Hoewel zij het project nog steeds niet zien zitten, gaat het gaat wel naar de volgende fase ,,Je kan het nooit iedereen naar z’n zin maken, maar er is genoeg aangepast’’, vindt ontwikkelaar Wim Bijsterbosch.

Salland