Volledig scherm
Het Holstohus in Olst. Foto Archief

Vakkenvullers, verenigt u voor Holstohus!

OLST-WIJHE - Na tien jaar dat het Holstohus in Olst bestaat, ondergaat het multifunctionele centrum een opfrisbeurt. Nieuw meubilair komt er, warmere kleuren, sfeervollere verlichting, noem maar op. Ook een nieuwe muurschildering op de eerste en tweede verdieping hoort tot de restyling.

Directeur-bestuurder Angelieke Huisman van ut Huus, waaronder het Holstohus valt: "Het ontwerpbureau FabriekFanatiek maakt een paint-by-number schilderij. Het ontwerp op de muren wordt verdeeld in vlakken, met ieder een eigen nummer. Dat correspondeert met een verfkleur. Samen met inwoners van Olst-Wijhe vullen de kunstenaars van FabriekFanatiek het kunstwerk. Overigens is het de bedoeling die kunst als rode draad door het gebouw te laten lopen."

"We hebben inwoners van Olst-Wijhe opgeroepen met ideeën te komen. Het kan bijvoorbeeld gaan om een herinnering, een geliefde plek, noem maar op. Tot 1 november kunnen suggesties worden ingeleverd bij info@fabriekfanatiek.nl"

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Salland