Vier motorrijders geschept door auto tijdens toertocht in Olst

videoVier motorrijders zijn vanmiddag in Olst aangereden door een automobiliste. Ze stonden stil langs de weg toen een vrouw hen over het hoofd zag en ze van achteren schepte. Twee motorrijders zijn dusdanig gewond geraakt dat ze met een ambulance naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Het ongeluk gebeurde even voor half 4 op de Eikelhofweg. De motorrijders, die meededen aan een toertocht in de omgeving, stonden op dat moment aan de kant van de weg stil. Een naderende automobiliste zag ze niet en reed ze aan.

De motorrijders kwamen ten val. Twee van hen raakten gewond. Een traumahelikopter landde in een naastgelegen weiland, maar de slachtoffers gingen uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis. Over de ernst van hun letsel is nog niets bekend.

Volledig scherm
De motorrijders werden van achteren geschept en kwamen ten val. © News United / Jasper Hutten
  1. Oud-exploitanten sportcafé in Olst en gemeente mijlenver uit elkaar in discussie over vergoeding
    PREMIUM

    Oud-exploitan­ten sportcafé in Olst en gemeente mijlenver uit elkaar in discussie over vergoeding

    Het afscheid in de zomer van 2018 als exploitanten van Sportcafé De Hooiberg in Olst heeft voor de familie IJsseldijk een lange, nare nasleep. Anton IJsseldijk (68) en zijn zoon Stephan (36), die het café bijna zes jaar lang bestierde, vragen van de gemeente een vergoeding van 100.000 euro. Olst-Wijhe wil hooguit circa 30.000 euro betalen. Dit tegenbod is voor de IJsseldijks onacceptabel.

Salland