Vier motorrijders geschept door auto tijdens toertocht in Olst

videoVier motorrijders zijn vanmiddag in Olst aangereden door een automobiliste. Ze stonden stil langs de weg toen een vrouw hen over het hoofd zag en ze van achteren schepte. Twee motorrijders zijn dusdanig gewond geraakt dat ze met een ambulance naar het ziekenhuis zijn gebracht.

Het ongeluk gebeurde even voor half 4 op de Eikelhofweg. De motorrijders, die meededen aan een toertocht in de omgeving, stonden op dat moment aan de kant van de weg stil. Een naderende automobiliste zag ze niet en reed ze aan.

De motorrijders kwamen ten val. Twee van hen raakten gewond. Een traumahelikopter landde in een naastgelegen weiland, maar de slachtoffers gingen uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis. Over de ernst van hun letsel is nog niets bekend.

Volledig scherm
De motorrijders werden van achteren geschept en kwamen ten val. © News United / Jasper Hutten
  1. Dorpshuis in Herxen wordt goede middenklasser in plaats van Ferrari

    Dorpshuis in Herxen wordt goede middenklas­ser in plaats van Ferrari

    Inwoners van Herxen krijgen een minder luxueus en energiezuinig dorpshuis dan was voorzien. Het mislukken van de spectaculaire verloting dit jaar, met prijzen als een Ferrari en vakantiehuis, noodzaakt Stichting Dorpshuis Herxen haar renovatieplan voor tweeënhalve ton te versoberen. ,,De ontmoetingsruimte en de zaal blijven intact. Niemand gaat er qua voorzieningen op achteruit”, verzekert Fred Dalhuisen, voorzitter van het stichtingsbestuur.

Salland