Acteur Dennis van Oyen (l) neemt met regisseur Angelo White van videoproductiebedrijf Machine Eleven het script van de videoclip door. Beiden zitten in de voormalige zondagse suite van Villa Aberson.
Volledig scherm
Acteur Dennis van Oyen (l) neemt met regisseur Angelo White van videoproductiebedrijf Machine Eleven het script van de videoclip door. Beiden zitten in de voormalige zondagse suite van Villa Aberson. © Gerard Vrakking

Villa Aberson Olst figureert in videoclip top-DJ

De voormalige directeurswoning en huidig bed & breakfast Villa Aberson in Olst vormt het decor van een videoclip van de Nederlandse DJ Sam Feldt. 

 1. Geen verkiezingsborden om ouderwets posters te plakken? PvdA Olst-Wijhe parkeert promotiefietsen in de gemeente
  PREMIUM

  Geen verkie­zings­bor­den om ouderwets posters te plakken? PvdA Olst-Wij­he parkeert promotie­fiet­sen in de gemeente

  Wie de gemeente Olst-Wijhe binnenrijdt, hoeft geen borden te verwachten met de landelijke politieke kopstukken erop. Zonde van het geld, vinden ze in de gemeente aan de IJssel. Omdat de lokale afdeling van de PvdA tóch zichtbaar wil zijn in verkiezingstijd, heeft de partij een aantal fietsen in Olst en Wijhe geparkeerd, mét poster erop. ,,Je mag je fiets toch overal neerzetten?’’ zegt afdelingsvoorzitter Christian Boxman.
 2. Click & collect in winkelstraat Wijhe: ‘Hier niet naar binnen, maar minuten later staan ze in volle supermarkt’
  PREMIUM

  Click & collect in winkel­straat Wijhe: ‘Hier niet naar binnen, maar minuten later staan ze in volle supermarkt’

  Vanaf woensdag is het zogeheten ‘click-and-collect’ ingegaan voor winkeliers en hun klanten. Thuis bestellen en afhalen aan de deur van de winkel. Het is een coronamaatregel waar diverse winkeliers aan de Langstraat in Wijhe maar moeilijk aan kunnen wennen. ,,Het is verlieslijdend en we weten niet waar we aan toe zijn’’, zegt Jan Amse van Elferink Mode.
 1. Reacties in Londen: 'Meghan had moeten blijven en vechten'
  Play

  Reacties in Londen: 'Meghan had moeten blijven en vechten'

 2. Harde klap: motorblok vliegt uit auto, bestuurder zwaargewond
  Play

  Harde klap: motorblok vliegt uit auto, bestuurder zwaarge­wond

Salland