Acteur Dennis van Oyen (l) neemt met regisseur Angelo White van videoproductiebedrijf Machine Eleven het script van de videoclip door. Beiden zitten in de voormalige zondagse suite van Villa Aberson.
Volledig scherm
Acteur Dennis van Oyen (l) neemt met regisseur Angelo White van videoproductiebedrijf Machine Eleven het script van de videoclip door. Beiden zitten in de voormalige zondagse suite van Villa Aberson. © Gerard Vrakking

Villa Aberson Olst figureert in videoclip top-DJ

De voormalige directeurswoning en huidig bed & breakfast Villa Aberson in Olst vormt het decor van een videoclip van de Nederlandse DJ Sam Feldt. 

 1. Kunstenares Marina verbeeldt bizarre beestenboel van Arnon Grunberg: bloedend schaap, dapperhaas en praatgrage spin
  PREMIUM

  Kunstena­res Marina verbeeldt bizarre beesten­boel van Arnon Grunberg: bloedend schaap, dapperhaas en praatgrage spin

  Een bloedend schaap, een stervend paard en een dapperhaas. Marina Nijdeken draaide er haar hand niet voor om en schilderde de bizarre dieren. De Lochemse kunstenares - al een tijdje wonend in Deventer - is een van de illustratoren van het kinderboek Tante Rikie’s tweede onmundig mooie verhalenboek. Dat wordt uitgegeven door De Feestfabriek, de organisatie van onder meer de Zwarte Cross.
 2. Geen geld van gemeente voor Historische Vereniging Wijhe? ‘Als je je geschiedenis verloochent, verloochen je jezelf’
  PREMIUM

  Geen geld van gemeente voor Histori­sche Vereniging Wijhe? ‘Als je je geschiede­nis verloo­chent, verloochen je jezelf’

  De Historische Vereniging Wijhe geeft zichzelf vijf jaar om het ledenaantal te verdubbelen van 600 naar 1200. Dat is nodig omdat het toegezegde geld van de gemeente Olst-Wijhe geschrapt dreigt te worden uit de begroting, vanwege de nijpende financiële situatie van de gemeente. ,,We willen niet afhankelijk zijn van gemeentegeld”, zegt voorzitter Cor van den Berg.
 1. Ravage in ondergespoten huis in Kampen, echtpaar tot na kerst elders
  Play

  Ravage in ondergespo­ten huis in Kampen, echtpaar tot na kerst elders

 2. Lichaam gevonden in de IJssel bij Deventer
  Play

  Lichaam gevonden in de IJssel bij Deventer

Salland